Over Nelf Marine Paints

Fabriek Nelf Marine PaintsIn de scheeps- en jachtbouw en het scheepsonderhoud (refit) worden extreem hoge eisen gesteld aan de kwaliteit en levensduur van beschermingsmiddelen. Weer, wind, water en intensief gebruik vergen immers het uiterste van verfsystemen, zowel onder als boven de waterlijn. De Nederlandse verffabrikant Nelf Paints heeft voor deze bedrijfstak een speciale businessunit in het leven te roepen, Nelf Marine Paints.

 

Sinds een kleine eeuw ontwikkelt Nelf Marine Paints speciaal ontwikkelde coatings voor de nautische sector. Variërend van slijtvaste en ook bij lage temperaturen verwerkbare systemen voor het onderwaterschip tot weerbestendige metaal- en houtlakken voor boven de waterlijn. Alles in één hand. Alles van één gespecialiseerde fabrikant. Altijd goed voor een even optimale dekking als langdurige bescherming.

 

 

Nelf InspectorNelf Marine Paints onderscheidt zich in assortiment en werkwijze. Persoonlijk contact, advies, service en korte lijnen staan hierin centraal. De technische adviseurs kennen de sector als geen ander. Nelf Marine Paints levert in Noord- en Oost-Europese landen en in Azië via bunkerstations, jacht- en scheepswerven en havens.

 

 

 

 

 

Nelf Marine Paints:

 

-         is onderdeel van Nelf Paints

-         kent de eisen van de bouwers en schippers als geen ander

-         besteedt veel aandacht aan persoonlijk contact, advies en ondersteuning

-         beschikt over een eigen laboratorium

-         voldoet aan de strengste Europese milieu- en veiligheideisen

-         is wereldwijd actief

Snel zoeken:

Vind snel productinformatie, technische informatiebladen, brochures, enzovoort: