Buitendienst & Inspectie

Inspectie ruim van schip

De afdeling technisch advies heeft in elke regio een vaste buitendienstmedewerker. Zij kunnen u ter plekke adviseren en bijvoorbeeld ook een technisch rapport (laten) opstellen. We zetten even stapsgewijs op een rijtje wat de technisch adviseur voor u kan betekenen:

 

 

1. Vraag helder krijgen

Een goed onderbouwd advies begint met het inventariseren van de wensen van de opdrachtgever en een inspectie van het project. Wat is de vraag, waar liggen mogelijke problemen en wat wordt er van de leverancier, bunkerstation en schilder verwacht?

 

 

2. Inspectie op locatie (meestal op werf in buitenland)

Nelf Inspector

Indien daar aanleiding toe is, gaan we met professionele meetapparatuur op pad om de conditie van het object in kaart te brengen. Wat is de staat van de ondergrond, het schilderwerk en wat is de ligging van (onderdelen van) het object. En zijn er ook bijzondere omgevingsfactoren en (weers)omstandigheden die van invloed zijn.

 

 

 

3. Schriftelijk advies

Op basis van onze bevindingen geven we een schriftelijk advies. We geven daarin gedetailleerd aan hoe de schilder/schipper het beste te werk kan gaan en welk systeem hij (per onderdeel) het beste kan gebruiken.

 

 

4. Begeleiding

Indien gewenst inspecteren we het werk op afgesproken momenten. Wanneer dat gebeurt wordt in overleg vastgesteld. De beoordeling kunnen we schriftelijk rapporteren.

 

 

5. Oplevering

Onze adviseurs zijn graag aanwezig bij de oplevering van een schip in Nederland of in het buitenland. Aan de hand van de gemaakte afspraken en (tussentijdse)inspecties beoordelen we of het werk aan de eisen voldoet.

 

Deze aanpak biedt de beste garantie voor een goed stuk schilderwerk en tevreden klanten.

Snel zoeken:

Vind snel productinformatie, technische informatiebladen, brochures, enzovoort: