NELF voor jou Met meer dan 100 jaar ervaring in de verfindustrie is NELF hét merk voor de professionele markt
Vakmanschap dat de lading dekt

Of je nu vaart op zoet of zout water, je schip moet maximaal worden beschermd. Voor het transport van specifieke ladingen zoals grondstoffen voor de voedingsindustrie of chemische stoffen gelden nog meer specifieke eisen. Ook daarvoor kun je terecht bij de maritieme specialisten van NelfKoopmans.

Check hier ons assortiment
Alles aan boord voor groot onderhoud en nieuwbouw

Nelf Marine Paints is verankerd met de binnenvaart, ook als er groot onderhoud gepleegd moet worden. Veel rederijen en scheepswerven kiezen dan voor de vloeiende samenwerking met ons bedrijf. We doorgronden het proces van onderhoud van A tot Z en sluiten hier naadloos op aan. Dat geldt ook voor nieuwbouw trajecten, waarin we op verfgebied graag de rots in de branding zijn voor werven en makelaars.

Voortvarende service voor bunkerstations

Het bunkerstation is voor binnenvaartschippers de thuishaven van kwaliteit. Nelf Marine Paints mag daarom niet in het assortiment ontbreken van elke professionele groothandel aan het water. We produceren onze primers en coatings in onze eigen fabriek en houden continu voldoende voorraad om je bunkerstations perfect op maat te beleveren. Heb jij Nelf Marine Paints al in je assortiment?

Vraag informatie aan

Onze producten


Nelfadur Topfinish ZG
Bekijk dit product

Nelfamar Vinyl Miocoat
Bekijk dit product

Nelfadur Vernis 2DN Zijdeglans (A+B)
Bekijk dit product
(c) Nelf Paints alle rechten voorbehouden 2024